Διαμερίσματα Πανόραμα στη Λευκάδα, στη Βασιλική

Καλώς ήρθατε

Το συγκρότημα Panorama Apartments βρίσκεται στο νησί της Λευκάδας, στο χωρίο της Βασιλικής, στον οικισμό Πόντι. Είναι χτισμένο στους πρόποδες του βουνού Ελάτη. Απέχει μόλις 400 μέτρα από την υπέροχη παραλία της Πόντι, 1 χιλιόμετρο από τη Βασιλικής και 35 χιλιόμετρα από τη πόλη της Λευκάδας.

 

Ενημέρωση κατά του Covid-19:

Επιλέγοντας τα Panorama Apartments για τις διακοπές σας στη Λευκάδα εξασφαλίζετε μεγάλη ασφάλεια στις διακοπές σας.

Τα διαμερίσματά μας σας εγγυώνται ιδιωτικότητα σε μια ήσυχη τοποθεσία και ένα υγιεινό περιβάλλον. Τα στούντιο του Panorama έχουν ιδιωτική είσοδο και, ως εκ τούτου, είναι ένας πολύ ασφαλής προορισμός.

Διαμονή

Τα Διαμερίσματα Πανόραμα είναι νέο πολυτελές συγκρότημα που λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2009. Αποτελείται από ένα κτίριο με όμορφο κήπο, πάρκινγκ και πανοραμική θέα στον κόλπο και τη κοιλάδα της Βασιλικής.

Το συγκρότημα Panorama Apartments διαθέτει 4 γκαρσονιέρες και 2 διαμερίσματα όλα με μπαλκόνι και υπέροχη θέα στη θάλασσα. Το “Panorama Apartments” λειτουργεί για να προσφέρει την φιλοξενία του καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Γκαρσονιέρες

Κάθε γκαρσονιέρα μπορεί να φιλοξενήσει 2 έως 3 άτομα και περιλαμβάνει διπλό κρεβάτι και μονό κρεβάτι, μπάνιο, ψυγείο, κουζίνα, κλιματισμό και τηλεόραση.

Διαμερίσματα

Κάθε διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα και περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και τραπεζαρία, καθιστικό, κλιματισμό και τηλεόραση.

Τι κερδίζετε κάνοντας κράτηση

check-icon
Εγγυημένα καλύτερη τιμή
reception-icon
Μοναδική εξυπηρέτηση
car-icon
Δωρεάν πάρκινγκ

Τοποθεσία

Η προνομιακή του θέση των Διαμερισμάτων Πανόραμα εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια, καφέ καθώς και σε πολλές παραλίες της Λευκάδας.

Δραστηριότητες που θα μπορούσατε να κάνετε στον κόλπο της Πόντις είναι το wind surfing. Στην παραλία της Πόντις μπορείτε να νοικιάσετε τον εξοπλισμό, καθώς επίσης να διασκεδάσετε με άλλες θαλάσσιες δραστηριότητες όπως water sky , banana, parachute.